Home News Terenchuk introduced a collection of underwear and swimwear "Thin Line"!

Terenchuk introduced a collection of underwear and swimwear "Thin Line"!

"Lingerie is the gateway to paradise! The more seductive her lace tuning is, the sweeter the foreboding ... "These words, with their unexpected and incredibly sensual show, once again proved by well-known Vinnytsia designer Svetlana Terenchuk.

21 квітня у кращому ресторані нашого міста «Mont blanc» відбулася закрита презентація дебютної колекції нижньої білизни та купальних костюмів «Thin Line». «Тонку лінію» між вишуканою спокусою і пікантною пристрастю провела Світлана Теренчук, тим самим ставши одною з перших, серед вінницьких дизайнерів, хто створив колекцію спідньої білизни.

Вишукана напівтемрява білосніжної зали ресторану, квіти та шампанське на столах, ласощі у вигляді жіночих силуетів, чаруюча музика. VIP-гості заходу в передчутті приємного вечора робили селфі на фоні стильних фотозон, давали інтерв’ю мас-медіа, куштували аперитиви. Серед вінницьких селебриті були пристуні: незмінний ведучий модних показів власної дружини, шоу-мен Олександр Теренчук, заслужений художник України, поціновував жіночої краси, людина-шпагат Володимир Козюк, співак Дмитро Нікітін, власниця ресторану «Велюр» - Ольга Татарська, власниця клініки «Вінінтермед» - ВалентинаПанчук, засновниця онлайн журналу «HARVED» - Анна Станіславенко та інші іменитості Вінниці. Романтичності вечору у концерт-холлі «Mont blanc» додавали виступи співачки Катерини Боярської та дуету скрипалів Bliss.

Нарешті інтригуючий момент настав і ангели Terenchuk вийшли на подіум. Спочатку моделі демонстрували колекцію яскраво-літніх купальників і парео. Відпочинок в екзотичних країнах надихнув на  ідею створення купальних костюмів. Оскільки купальники креативного дизайну полюбляє сама Світлана, вона вирішила і своїх улюблених клієнток якнайкраще підготувати до пляжного сезону.
Не встигли чоловіки, присутні на показі, полегшено видихнути, а представниці прекрасної половини сфотографувати моделі купальників, як на подіум вийшла нова порція спокуси. Від прозорого мережива, пікантного дизайну, звабливих кольорів стало зовсім спекотно. Комплекти у романтичному білому кольорі, пудрових відтінках, класичному чорному і пристрасному червоному, в поєднанні з прикрасами від «SOROKA» не залишили байдужими нікого. «Вишенькою на торті» цього чуттєвого показу став вихід моделі в комплекті спокусливої білизни та короні на голові з білосніжних перлин від Natago.

«Кохання люблячого серця робить жінку красивою і звабливою, а також надихає на створення таких чудових колекцій» - посміхаючись і ніжно споглядаючи на чоловіка Олександра, сказала Світлана Теренчук. Відомий шоу-мен теж не скупився на компліменти, розповідаючи про досягнення красуні-дружини. Гості свята ділилися враженнями, в один голос переконуючи: «Thin Line»-це не лише приголомшлива модна подія весни - це яскраве вражаюче шоу, і відкриття нової грані таланту  Світлани Теренчук. Відома вінницька дизайнер довела: любов робить жінку прекрасною, модний одяг-стильною, а все  інше – може зробити вишукана білизна.

Інформацію взято з : http://harved.biz

Автор: Лариса Олійник

Фото: Олег Кудінов